Telefoni Service

 

Telefoni

Få et telefonsystem, der løser dine behov

Vi kan levere et telefonsystem til din virksomhed, der kan det hele – eller du kan nøjes med at få og betale for de funktioner, du rent faktisk har brug for. Vi udvikler og tilpasser telefoniløsninger til både små og store virksomheder efter at vi har rådgivet dig, så vi kender dine præcise krav.

Hos Service 365 sætter vi en ære i at lytte til de særlige behov, din virksomhed og dine medarbejdere har. Vi er kendt for at være fleksible og levere god kundeservice med individuelt tilpassede løsninger.

Telefonløsninger for solo-selvstændige og store koncerner

Vi sammensætter den løsning, din virksomhed har brug uafhængig af om du er håndværker eller behandler i en enkelmandsvirksomhed eller om I er flere hundrede medarbejdere fordelt over flere lokaliteter. En telefoniløsning hos os er fuld fleksibel og skalerbar. Du får et abonnement helt uden binding, som du frit kan op- og nedskalere, så det passer til din forretning.

En samlet telefonløsning kan typisk indeholde

Velkomsthilsen og telefonsvarer

 

Integration af telefoner på hovedkontor, filialer og hjemmearbejdspladser

 

Consectetur Adipiscing Elit.

 

Aktivering af telefonkøer

 

Tidsstyring ift. virksomhedens daglige åbningstider, lukke- og helligdage

 

Oprettelse af ét nummer

 

Mulighed for gratis interne opkald

 

Kontakt

Tøv ikke med at kontakte os, hvis du står med en udfordring

Vi vil meget gerne hjælpe dig, og du må også gerne kontakte os, hvis du har andre spørgsmål eller er interesseret i et uforpligtende tilbud til din virksomhed. Du er altid velkommen til at ringe til os på 88 44 10 12 eller sende en mail til info@service-365.dk.

Kontor

Hanehovedvej 142
3300 Frederiksværk

Åbningstid

Mandag-Fredag: 08:00 - 16:30
Lørdag og Søndag: Lukket

Vagttelefonen er døgnbemandet

Ring til os

+45 88 44 10 12