OM SERVICE 365

LIDT HISTORIE

Vi er et rådgivnings- og konsulentbureau inden for IT og telefoni, som har fokus på muligheder frem for begrænsninger. Vi startede op i 2013 og er i dag vokset til et firma med 3 ansatte. Vi lægger vægt på altid at yde ekstrem god service til alle kunder, hvad enten de efterspørger Office 365, telefoni, hosting, support eller andet. Vi har base i Frederiksværk men har kunder rundt omkring i hele landet.

TEAMET

martin-rund-web

Martin Jensen

Martin er den ukuelige drivkraft bag Service 365, som altid er i gang med at udtænke nye brugervenlige løsninger eller i gang med at knuse de problemer, som kunderne står overfor. Han sætter en ære i at finde en løsning på alle udfordringer og med ham ved roret, er kunderne sikre på, at deres IT- eller telefonisystemer tilpasses lige netop deres behov.

 

Martin har en helt særlig ekspertise inden for Office 365 løsninger og har et hav af relevante kurser og certificeringer. Han har arbejdet med IT support og optimering i mere end 20 år og har en helt særlig flair for at løse og forklare selv komplicerede IT-systemer, så alle kan forstå dem.

jimmy-rund-web

Jimmy Mortensen

Jimmy er nyligt uddannet IT Supporter.

Jimmy startede i Service 365 som Lærling og er siden blevet fastansat.

Jimmy er den ultimative Hardware nørd i Service 365, og elsker at nørde med sammensætning af de rigtige komponenter, processorer mm.

Kort sagt, så sørger Jimmy for at det udstyr vi rådgiver kunderne om, er det der virker.

Jimmy er utroligt servicemindet og sætter en ære i, at alt virker som det skal, når han er færdig med en opgave.

sidsel-rund

Sidsel Gunnarson

Sidsel er den administrative drivkraft i Service 365.

Sidsel sørger for betalinger, fakturering, indtaling af lydfiler mm.

Det er også Sidsel der primært besvarer telefonen og sørger for at sætte den rigtige person på opgaven.