Hvem er vi

Hvem er vi

Om Service 365

Vi er et rådgivnings- og konsulentbureau inden for IT og telefoni, som har fokus på muligheder frem for begrænsninger. Vi startede op som et enkeltmandsfirma i 2004 og er i dag vokset til et firma med flere ansatte. Vi lægger vægt på altid at yde ekstrem god service til alle kunder, hvad enten de efterspørger Office 365, telefoni, hosting, support eller andet. Vi har base i Frederikssund men har kunder rundt omkring i hele landet.

IT Support

Virus og Spywarebeskyttelse

Databeskyttelse og backup

Telefoni

Office 365

Rådgivning

Timers service

Års erfaring

Satisfied Clients

Medarbejdere

Personerne bag

Martin Jensen

Martin Jensen

Ejer, tekniker og Office 365 ekspert

Martin er den ukuelige drivkraft bag Service 365, som altid er i gang med at udtænke nye brugervenlige løsninger eller i gang med at knuse de problemer, som kunderne står overfor. Han sætter en ære i at finde en løsning på alle udfordringer og med ham ved roret, er kunderne sikre på, at deres IT- eller telefonisystemer tilpasses lige netop deres behov.

Martin har en helt særlig ekspertise inden for Office 365 løsninger og har et hav af relevante kurser og certificeringer. Han har arbejdet med IT support og optimering i mere end 12 år og har en helt særlig flair for at løse og forklare selv komplicerede IT-systemer, så alle kan forstå dem.

Peter Wood

Peter Wood

Lærling og IT Supporter

Peter er vores omhyggelige og dygtige IT supporter, som hjælper til med alle mulige opgaver. Han er lærling hos Service 365 og i gang med at uddanne sig til IT supporter.

Kontakt

Tøv ikke med at kontakte os, hvis du står med en udfordring

Vi vil meget gerne hjælpe dig, og du må også gerne kontakte os, hvis du har andre spørgsmål eller er interesseret i et uforpligtende tilbud til din virksomhed. Du er altid velkommen til at ringe til os på 88 44 10 12 eller sende en mail til info@service-365.dk.

Kontor

Torvet 6B
3600 Frederikssund

Åbningstid

Mandag-Fredag: 08:00 - 16:30
Lørdag og Søndag: Lukket

Vagttelefonen er døgnbemandet

Ring til os

+45 88 44 10 12