Service 365

Lad os stå for it driften, så du kan arbejde og sove trygt om natten.

Service 365

Telefon:   88 44 10 12
E-mail:     support@service-365.dk
Adresse: Hanehovedvej 142
3300 Frederiksværk

Service 365 Basic

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium

Service 365 Standard

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium

Service 365 Premium

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium
SERVICES

Hvad kan vi hjælpe med

IT-systemer skal tilpasses din forretning – og ikke omvendt. Det ved vi hos Service 365, og derfor arbejder vi hver dag for at effektivisere brugen af IT- og telefonisystemer i virksomheder og om nødvendigt forandre IT-porteføljen. Derfor er du sikker på at få en professionel sparringspartner hos os, som skræddersyr den for din virksomhed bedste IT-løsning.

Vi sikrer, at IT- og telefonisystemer altid er en hjælp i dit daglige arbejde og ikke et nødvendigt onde, som kan give dyr nedetid. Som kunde hos os får du:

  • IT- og telefonisystemer som 100 % tilpasses din forretnings behov
    Vedligehold og fejlretning døgnet rundt.
  • Omstillingsparate rådgivere, som taler i øjenhøjde med alle kunder
  • Kundevenlige teknikere, som kan deres håndværk således, at IT og telefoni fremover bliver ensbetydende med vækst og stabilitet i din virksomhed
  • Ingen prismæssige overraskelser med en fast serviceaftale.
Vi er et landsdækkende rådgivnings- og konsulentbureau, som knuser alle problemer og løser alle behov inden for disse kerneområder:

Dedikerede Medarbejdere

%

Tryghed

Dages Support

Udvalgte services

Herunder kan du se et udvalg af vores services.

IT Support

Mere Info
Vi tilbyder IT Support, enten ude hos dig eller via fjernsupport. Vi tager os af dine IT udfordringer, så du kan koncentrere dig om din forretning.

Telefoni

More Info
Vi udvikler individuelt tilpassede telefonsystemer til alle typer virksomheder, og det er selvfølgelig skalerbart og uden binding.

Databeskyttelse og backup

Mere Info
Det værste der kan ske er at du mister dine data. Derfor sørger vi for professionel backup af dine data.

Virusbeskyttelse

Mere Info
Det kan have fatale konsekvenser, hvis din virksomhed bliver ramt af et virusangreb. Vi tilbyder markedets bedste antivirus program, og sørger for at der bliver taget action, hvis uheldet skulle være ude.

Office 365

Mere Info
Vi kan levere alle Office 365 licenser samt rådgive dig i valg af de rigtige licenser til dig. Vi rådgiver og supporterer dig løbende, så du altid har den bedste løsning.

Rådgivning

Mere Info
Hvad er et perfekt IT system værd, uden viden om hvordan det bruges bedst muligt ? Vi rådgiver i køb, implementering og brug af en masse forskellige it systemer.
“Service 365 er noget så sjældent som et firma, hvor tårnhøj service og lave priser går hånd i hånd.
Ordet service må være opfundet af Martin fra Service 365, for han ser altid muligheder i stedet for begrænsninger, og hvor andre har givet op, finder han altid en løsning.
Service 365 har udført kompliceret hjemmesideprogrammering for mig, og de udfører service på alle mine hjemmesider, så jeg kan være helt tryg ved, at siderne altid fungerer. Og alt til nogle af de mest rimelige priser på markedet. Lotte Rosdal

Journalist og Motivator

Vi kan varmt anbefale 365-it ved Martin Jensen.
De kan alt IT.
Vi bruger dem fordi :

  • Når man har problemer ringer/skriver man bare. Så er det lavet hurtigt.
  • De er altid til og få fat på.
  • Søde venlige, og de er til og forstå. Og forstå ens problemer.

Så vi anbefaler dem gerne. Martin Tolderlund

Indehaver, Tolderlunds Auto

Ingen skjulte omkostninger

Ved at vælge en af vores serviceaftaler, kan du være sikker på dine omkostninger.
h

Ingen binding

Vi tror på at vi leverer det vores kunder vil have, og giver den rette service og omsorg. Derfor ser vi ingen grund til at binde vores kunder.
U

Den rette rådgivning

Det kan være en jungle at finde rundt i en verden med massere af it systemer og muligheder. Det er det vi er bedst til, og rådgiver gerne til valg af den rigtige løsning.