Få hjælp her og nu med Service 365 fjernsupport

Står du med et akut problem ?

Ring til os på 8844 1012, så kan vi løse problemet med det samme

Hent fjernstyringsprogram

Hjælpen er lige her

Når uheldet er ude løser vi det

Vi har alle været der, og du har sikkert prøvet det flere gange før. Bedst som du sidder fordybet midt i et dokument, en beregning, et tilbud eller en stor opgave, så går computeren ned eller begynder at opføre sig mærkeligt – så mærkeligt, at du faktisk ikke tør arbejde videre.

Nu kan du trygt overlade dit computerproblem til os, så du i løbet af kort tid kan komme videre med dit arbejde igen. For med effektiv fjernsupport kan vi få din computer til at virke som før, og det ofte i løbet af ekstrem kort tid.

Hent vores fjernsupport program her

Hjælp med det samme

Fjernsupport

Du slipper for at bruge tid på at forstå problemet

Fjernsupport er rigtig godt for dig, der har svært ved at gennemskue de IT-problemer, du kommer ud for. Hos os slipper du for at skulle gennem en lang proces, hvor du skal beskrive problemerne i detaljer, få instrukser og selv forsøge at løse problemet.

Vi tager hånd om det hele, og derfor er fjernsupport virkelig en god løsning. Det er den mest effektive måde at løse IT-mæssige udfordringer, og samtidig undgår du lange it-nedbrud.

Tryg proces og fuld kontrol

Du får en helt igennem tryg proces hos os, da du selv har mulighed for at følge med i det hele.

Til fjernsupport bruger vi programmet TeamViewer. Det giver os adgang til din computer via en unik adgangskode, som gør os i stand til at hjælpe dig med det samme.

Når fejlfindingen er fuldendt og fjernstyringssessionen er færdig, vil vi ikke længere have adgang til din computer, og du kan trygt arbejde videre.

 

Når du har hentet programmet og klikket ”ja”, så går vi i gang.

Vi kommer også gerne helt ud til dig

Med fjernsupport får du teknisk support online, men hvis der brug for det, så kommer vi også gerne helt ud på din virksomhed. Nogle gange er det lettere at mødes face-to-face, og vi vil meget gerne give personlig vejledning til at komme videre og undgå at problemet vender tilbage.

Lad os lave effektiv fejlfinding på din computer

Vi servicerer både nye og eksisterende kunder, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du står med et akut problem – enten telefonisk på 8844 1012 eller via mailen helpdesk@service-365.dk.

Kontakt

Tøv ikke med at kontakte os, hvis du står med en udfordring

Vi vil meget gerne hjælpe dig, og du må også gerne kontakte os, hvis du har andre spørgsmål eller er interesseret i et uforpligtende tilbud til din virksomhed. Du er altid velkommen til at ringe til os på 88 44 10 12 eller sende en mail til info@service-365.dk.

Kontor

Hanehovedvej 142
3300 Frederiksværk

Åbningstid

Mandag-Fredag: 08:00 - 16:30
Lørdag og Søndag: Lukket

Vagttelefonen er døgnbemandet

Ring til os

+45 88 44 10 12