Serivice 365 er en del af noget stort. Vi er medlem af CoworkIT. CoworkIT er en sammenslutning af IT-Virksomheder, der arbejder tæt sammen for at løse vores kunders udfordringer og behov. Vi er landsdækkende sammenslutning af virksomheder og tæller omkring 40 medlemsvirksomheder med i alt omkring 150 erfarende IT-Folk.

Vi er en blandet skare af virksomheder med mange forskellige kompetencer. Dette betyder at vi kan løse selv store og komplekse opgaver, lige meget hvor i landet det er. Vores samarbejde betyder også, at vi er landsdækkende, for vi er geografisk jævnt fordelt over hele Danmark. Det betyder at vi kan yde lokal support, der hvor du er.

CoWorkits fordel er, at vi er en masse mindre virksomheder, der arbejder sammen. I modsætning til de store domiciler er vi agile og omstillingsparate. Dette viser sig i projekter, hvor vi kan hjælpe dig igennem et projekt langt hurtigere og mange gange bedre end de store totalleverandører.

Har du pludselig brug for ekstra IT Kapacitet

Skal du have installeret 500 computere over en weekend, eller flyttet en hel serverpark, eller noget lign.

Så er det her vi gør brug af CoWorkit's styrker.

Vi kan stille med de rette personer til opgaven, i rigeligt antal, så du som kunde får løst din opgave, og kan komme hurtigt videre med at drive din forretning.

Stærke Hardware leverandører

IT drift og dine IT systemer er afhængig af den hardware det kører på. Med dårlig hardware, kommer det aldrig til at køre optimalt.

CoWorkit har et stærkt samarbejde med de bedste leverandører af udstyr, og det sikrer at vi kan give dig den bedste løsning, og til fornuftige priser.

Vi har flere modeller at arbejde med. Du kan købe, lease eller leje udstyr.

Vi kan pakke det hele sammen i en fast månedlig pris, og sørge for at dit udstyr bliver skiftet med jævne mellemrum uden at det påvirker virksomhedens økonomi.

IT Drift

CoWorkit har nogle af landets skarpeste personer indenfor IT drift.

Vores speciale er, at drive din it, så du kan arbejde med det du er bedst til, uden at skulle spekulere på andet.

Vi er specialister i at drive en IT platform, sørge for den er sikker og kan rådgive dig til at finde lige præcis den løsning der passer til dig.

ERP løsninger

ERP kan være en langhåret størrelse og du kan hurtigt komme til at betale rigtig mange penge for en løsning der ikke er den rette for dig.

CoWorksits eksperter har arbejdet med ERP i over 20 år, og har været med til det meste.

Vi kan rådgive dig til, hvilket system der er bedst for lige præcis dig, og hjælpe dig igang.

Skal du konvertere fra et eksisterende system, så hjælper vi dig også med det.