Vælg en side

Vigtig info om gratis Windows 10 opdatering:

Om ca. 1 måned – helt nøjagtigt d. 29. juli 2016 – slutter muligheden for gratis at kunne opdatere til den nyeste version af Microsofts styresystem Windows 10.

Mange har udskudt opdateringen – og nogle ønsker slet ikke at opdatere. Den primære årsag til at folk har fravalgt opdateringen, eller har udskudt den, skyldes bl.a. at nogle har oplevet problemer enten med selve opdateringen – eller ved efterfølgende brug af det nye styresystem.

win10_opdateringI langt de fleste tilfælde går opdateringen dog helt smertefrit – og hos Service 365 anbefaler vi stort set uden undtagelse, at man vælger at opdatere. Det tager nogle timer, men opdateringen “passer sig selv” og i langt de fleste tilfælde vil du kunne klare opdateringen selv. Windows 10 kører rigtig godt – også på lidt ældre computere – og der er flere muligheder for at tilpasse systemet. Faktisk minder det på mange punkter om det populære Windows 7.

Hvis man er bekymret for at opdatere, kan man tage en backup af sin nuværende konfiguration, og i det tilfælde, at opdateringen fejler, eller noget ikke fungerer efterfølgende, kan man konvertere tilbage til Windows 7 eller 8 – eller hvilken version man nu opdaterede fra.

Ønsker du hjælp til at opdatere til Windows 10, eller til at tage backup af din nuværende konfiguration tilbyder Service 365 selvfølgelig hjælp til dette – og i så fald er du meget velkommen til at kontakte os. Har du vurderet, at du absolut ikke ønsker Windows 10, kan vi også hjælpe med at blokere for opdateringen, så du kan bibeholde din nuværende version.

En sidste mulighed – hvis du stadig er usikker – er at hente Windows 10 nu, mens det stadig er gratis, og så vente med at opdatere til et senere tidspunkt, når du føler dig klar til det, hvilket vi selvfølgelig også gerne er behjælpelige med.

Klik her for at læse vores Windows 10 opgraderings-FAQ.